1000 de petarde confiscate de jandarmi

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, care aborda trecătorii pentru a le comercializa obiecte pirotehnice, a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe Calea Domnească din municipiul Târgovişte. În urma verificărilor efectuate asupra tânărului au fost găsite 50 de pachete care conţineau 1000 de petarde cu lumină intermitentă, categoria F3.
Acestuia i s-au întocmit actele de sesizare pentru „orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, fiind înaintate instituţiilor abilitate pentru continuarea cercetărilor.
Pentru prevenirea unor incidente, precum şi a faptelor de natură infracţională, recomandăm cetăţenilor următoarele:

  • să nu cumpere articole pirotehnice de la persoane neautorizate;
  • să sesizeze orice încălcare a legii prin apel la 112 sau la cea mai apropiată patrulă de jandarmerie;
  • să îşi supravegheze copiii, aceştia fiind predispuşi la pericole dacă nu înţeleg riscurile la care se expun folosind petarde şi artificii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

REVELION ÎN SIGURANŢĂ!

Pentru ca trecerea în noul an să fie un prilej de bucurie, iar petrecerea acestor momente să nu fie umbrite de producerea unor evenimente nedorite, ISU „Basarab I” Dâmboviţa reaminteşte câteva recomandări preventive: ATENŢIE!înainte de a părăsi spaţiul comercial, biroul sau locuinţa verificaţi instalaţia electrică, instalaţia de alimentare cu gaze […]