Published On: joi, sept. 19th, 2019

„10 PENTRU SIGURANŢĂ”

La Şcoala gimnazială Răzvad, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului Judeţului Dâmboviţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa şi Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire în cadrul campaniei „10 PENTRU SIGURANŢă”.
La faţa locului a fost prezent şi un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Târgovişte. Salvatorii le-au prezentat elevilor o autospecială de intervenţie şi un mic exerciţiu de stingere. Cu această ocazie, unii dintre participanţi s-au îmbrăcat cu echipamentul pompierilor, iar alţii şi-au testat abilităţile de „stingători”.
Comportamentul preventiv în trafic este un alt subiect abordat. Prin jocuri, concursuri, sfaturile oferite, întrebări şi răspunsuri, dezbateri şi simulări pe tema prevenirii consumului de alcool şi de droguri, se realizează astfel o punte de comunicare directă cu membrii comunităţii. Sunt desfăşurate, în aceste zile, şi cursuri de legislaţie rutieră şi de prim ajutor, în întâlnirile cu elevii mai mari.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>