Published On: mar, oct. 1st, 2019

10 MEDALII LA CUPA BĂNIEI

O medalie de aur, trei de argint şi şase de bronz reprezintă zestrea obţinută de karateka Clubului Sportiv Târgovişte la Cupa Băniei, găzduită de Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din Craiova, la sfârşitul săptămânii trecute. La cea de-a 13-a ediţie a întrecerii, Clubul Sportiv a deplasat un lot alcătuit din şase sportivi, care au încheiat competiţia de interstiluri la înălţime.
Dintre sportivii atrenaţi de lonuţ Munteanu, cel care a cucerit medalia de aur a fost Adrian Drăguş. Acesta a urcat pe prima treaptă a podiumului la kumite cădeţi, categoria +70 de kilograme.
Cu argint s-au întors acasă Timeea Moraru şi Ştefania Huiu. Prima sportivă a obţinut de două ori argintul la juniori, în probele de kumite şi kumite shobu ippon, la categoria +59 de kilograme. A doua sportivă şi-a adjudecat argintul tot la kumite, dar la la minicadeţi, în limitele categoriei 50 de kilograme.
În posesia medalilor de bronz au intrat Robert Merda (kata juniori), Adrian Drăguş (kumite shobu ippon cădeţi – cat. +70 kg), Alexandru Munteanu (kata minicadeţi şi kumite minicadeţi + 55 kg), dar şi Ştefania Huiu (kumite minicadeţi – cat. 50 kilograme şi kumite shobu ippon minicadeţi – cat. 50 kilograme).
Un alt karateka de la CS Târgovişte care a avut parte de o evoluţie apreciabilă a fost Răzvan Stanciu. Scopul competiţei a fost verificarea sportivilor pentru competiţiile naţionale şi internaţionale din acestă toamnă.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>