1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte

1 Iunie, Ziua internaţională a Copilului, a fost sărbătorită şi anul acesta la Complexul Turistic de Nataţie Târgovişte. Au fost pregătite multe surprize, iar activităţile sportive nu puteau lipsi din program.
Baloanele colorate,mascota complexului şi muzica au dat tonul distracţiei. Alături de cei mici au fost şi reprezetanţii administraţiei târgoviştene şi judeţene. Aşa cum am spus nu au lipsit demonstraţiile pe toate disciplinele sportive care se practică la nivel de judeţ, incluzând fotbal, handbal, baschet, volei, înot, atletism, lupte, judo, box, karate, gimnastică, tenis, fotbal tenis, tenis de masă, şah, radioamatorism, micro-modelism, automodelism, aeromod-elism, jocuri distractive, activităţi pentru persoane cu dizabilităţi, dar şi un cros al Complexului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Comuna Crevedia în sărbătoare

In urma alegerilor locale din vara anului 2016, la Crevedia se producea schimbarea mult dorită, în fruntea primăriei venind, ca primar, Florin Petre, un tânăr cu multă voinţă şi foarte mari ambiţii, un om de-al locului care la vremea respectivă propunea numeroase proiecte şi idei pe care, ulterior, le expunea […]